Overslaan en naar de inhoud gaan
Ter Putkapelle
Wilsele
Buurtpunt Ter Putkapelle maakt van Wilsele een warme buurt
 

Ter Putkapelle, het lokaal dienstencentrum in Wilsele, is een plek waar iedereen welkom is en waar regelmatig activiteiten doorgaan. Het buurtpunt, dat er begin 2020 werd opgericht, sluit daarbij aan. Met allerlei activiteiten, zoals de jaarlijkse verdeling van chocoladen Valentijnhartjes, willen ze de buurt weer warm maken voor iedereen.

 
Ter Putkapelle - Foto
 

Stephanie Vandenplas werkt voor dienstencentrum Ter Putkapelle: “Het buurtpunt is gevestigd in de site van Ter Putkapelle. Deze site omvat zowel een lokaal dienstencentrum, assistentiewoningen als een woonzorgcentrum. Via ons team van enthousiaste vrijwilligers geven we ons buurtpunt de nodige naamsbekendheid!"

 
 
Afbeelding
Ter Putkapelle - Foto

Alle ideeën zijn welkom. “Voor een nieuw project gaat we met plezier nieuwe partnerschappen aan. We zijn steeds op zoek naar buurtbewoners die samen aan de slag willen gaan met het lokaal dienstencentrum. Dit kan zijn door hun talenten en interesses te delen maar ook door kritische vragen te stellen. Buurtbewoners en professionals kunnen we via deze manier aan elkaar verbinden en samen met hen op zoek gaan naar nieuwe kansen."

 
 

“De grootste troef van ons buurtpunt zijn de vrijwilligers die de buurt kennen en zich willen inzetten voor de buurt. We proberen op de hoogte te blijven door vaak in gesprek te gaan met buurtbewoners over hun wensen en noden. Een buurtpunt uitbaten is een werk zonder einde, de weg ernaartoe is even belangrijk als het resultaat. Dat is net wat het zo interessant maakt.“

 
Andere buurtpunten
Schuiferskapelledorp 3
8700 Schuiferskapelle
website
ons verhaal
Statiestraat 10
8810 Lichtervelde
ons verhaal
Buurthuis Sledderlo
Genk
Bijlkestraat 16
3600 Genk
 
Buurthuis Vogelweelde
Halle
Kwikstaartlaan 6B
1500 Halle
 
Buurthuis Windmoleken
Halle
Kopheiweg 145
1500 Halle
 
Karrenmuseum Essen
Moerkantsebaan 52
2910 Essen
website
ons verhaal
Roesbruggestraat 20
8691 Beveren aan de IJzer (Alveringem)
website
ons verhaal